Natječaj za online izložbu ‘COVID-19’

Umjetnici stoljećima odgovaraju na aktualne svjetske tematike, političke, ekonomske, gospodarstvene….
Bash ART ovim putem poziva generacije vizualnih umjetnika da odgovore na koji način doživljavaju najaktualniju tematiku današnjice, COVID-19.

Natječajem se pozivaju svi vizualni umjetnici i oni koji se tako osjećaju, polaznici umjetnički orijentiranih srednjih škola, likovnih akademija, akademski umjetnici i sve osobe aktivne na području vizualnih umjetnosti svih godišta da pošalju kvalitetne fotografije radova u digitalnom formatu aktualne tematike COVID-19 u svim likovnim tehnikama (fotografija, novi mediji, film, crtež, slika, grafika, instalacija, skulptura …).
Broj radova po osobi nije ograničen.


Rok za slanje je 20.4.2020.

Selektirani radovi će biti prezentirani na našim službenim stranicama bash ART i na našoj Facebook stranici.


Na koji način sudjelovati?
Na naš Facebook profil pošaljite poruku zajedno sa kvalitetnim digitalnim oblikom svoga rada visoke rezolucije (skenirano, fotografirano…) .

Prijaviti se možete i putem naše email adrese ‘info@bashart.fotoimago.info s naznakom ‘Za natječaj COVID-19’ s istim podatcima.

U svojoj poruci navedite sljedeće podatke :
Ime i Prezime
naziv djela
tehnika

Prijave će razmatrati projektni tim programa.
Za sve dodatne informacije, javite nam se porukom ili komentarom na našoj Facebook stranici ili putem e-adrese.

*Svojom prijavom dopuštate da bashART objavljuje Vaša imena i radove u umjetničke i promotivne svrhe izložbe te njihovo objavljivanje na društvenim mrežama i službenim stranicama bashART-a*