Inquiry Inc., Osijek 24.6.- 9.7.2016.,

 

 

Inquiry Inc., A. Reisnera 137, Osijek (https://goo.gl/maps/lSX0t)
***
– 24.6., petak, u 19h – otvorenje izložbe i razgovor s kustosicama
– Nakon otvaranja 24.6., izložba je otvorena do 9. srpnja, od utorka do petka 16-20h i subotom 12-16h.
Ulaz je slobodan.
***
U lipnju u prostoru Inquiry Inc. posjetite “Međunarodnu izložbu minijatura u Kursalonu” koja nam u Osijek dolazi iz grada Lipika, gdje je imala svoju jednodnevnu premijeru u razrušenoj neorenesansnoj građevini Kursalon, te Muzeja grada Pakraca gdje je bila postavljena na čitavih mjesec dana.
Osječka inačica izložbe postavljena je u sklopu “OPEN CALL”, programske aktivnosti Umjetničke organizacije “Format C”, i uz predstavljanje likovnih umjetničkih djela – na otvorenju i u razgovoru s kustosicama izložbe i inicijatoricama bashART-a, Nikolinom Zanetti i Ivonom Pavković, moći ćete čuti o njihovim iskustvima i metodama organizacije i modelima suradnje na području likovne umjetnosti i komplementarnih kustoskih djelatnosti.
Razgovor je posebno namijenjen studentima i mlađim autorima, ali i svim budućim inicijatorima, provoditeljima i podržavateljima umjetničkih i kulturnih projekata.
Na izložbi ćete moći vidjeti 130 djela, 62 autora i autorica, u kontekstu umjetnosti minijature slobodne tehnike.
***
Web stranica organizatora projekta – http://bashart.fotoimago.info/ Facebook stranica – https://www.facebook.com/bashART.info
Suorganizatori – http://www.formatc.hr/
//
Izložba je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH.
Program projekta ‘Inquiry Inc. [2016]’ provodi se uz podršku Zaklade Kultura Nova.
Najavni tekst izložbe: Dina Karadžić